Tonje Moe Thompson psykolog oslo

Tonje Moe Thompson

Oslo, Psykolog og daglig leder ved IPR Oslo

Bred erfaring med behandling av angst, depresjon, lav selvfølelse, stress, livskriser og relasjonelle problemer. Videreutdanning i emosjonsfokusert terapi for individer og parterapi med interesse for kjærlighet og ensomhet. Også erfaring med lederutvikling og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Bestill time

Jeg er utdannet psykolog i Oslo, med fordypning i behandling av voksne. Jeg jobber med individer, par og grupper. Jeg videreutdanner meg som spesialist i emosjonsfokusert individualterapi og har en 2-årig etterutdanning i emosjonsfokusert par-terapi. I tillegg til klinisk arbeid, har jeg flere års erfaring med lederutvikling og arbeidspsykologi og har fullført 2-årig spesialistkurs i arbeid- og organisasjonspsykologi.

Som terapeut er jeg opptatt av å skape en trygg og god relasjon som gir muligheter for at du som klient skal kunne utforske, oppleve og forstå mer av deg selv. Jeg er en aktiv terapeut som er særlig opptatt av relasjoner og følelsenes rolle i menneskers liv, og anser disse som grunnleggende informasjon for å kunne forstå oss selv og hva vi trenger for å ha det bra. Vi arbeider sammen mot at du skal kjenne en større kontakt med egne følelser og behov, og få oversikt over dine mønstre slik at du etter hvert kan stå friere til å forholde deg til det som gjør vondt og er vanskelig - på nye måter.

I arbeid med par jobber jeg også emosjonsfokusert. Vi vil først jobbe med å skape mening i det som skjer mellom dere, slik at konfliktene kan roes. Deretter vil vi jobbe med å styrke og fordype kontakten dere i mellom, slik at dere kan oppleve trygghet, forståelse og emosjonell tilstedeværelse hos hverandre.