Jan Reidar Stiegler - Psykologspesialist Bergen

Jan Reidar Stiegler

Bergen, Psykologspesialist & Fagsjef NIEFT

Spesialist i emosjonsfokusert terapi med lang erfaring med behandling av angst, depresjon, lav selvfølelse, selvkritikk og vanskelige fastlåste følelser. Forsker på emosjonsfokusert terapi, holder foredrag og kurs, samt holder utdanning og veiledning til annet helsepersonell.

Bestill time

Mitt store ønske når jeg møter deg i terapi er å forstå best mulig hvordan det er for deg å gå rundt i livet ditt med de smertene og gledene som du har. Jeg tror sterkt på at det å virkelig bli forstått er nødvendig for å kunne få til forandring. Samtidig er jeg opptatt av å gjøre alt jeg kan for å skape forandring når livet kjører seg fast. 

Jeg har lang erfaring med å skape endring i følelser som bare gjør vondt, enten de viser seg som angst, depresjon, forvirring eller gjennom at livet ditt har havnet på feil spor. Jeg tror at vi alle prøver å gjøre det beste ut av livet, og jeg tenker på psykisk lidelse som at vårt indre roper ut etter å få dekket udekte behov. I tillegg til at jeg er spesialist i emosjonsfokusert terapi, er jeg også forsker. 

Forskningen min handler blant annet om hvordan vi kan forandre og redusere overdreven selvkritikk gjennom å bruke følelsene våre på en ny måte.