Kaia Frøyland - Psykolog Bergen

Nyheter

Velkommen til våre nye nettsider.

Nadia Ansar psykolog

Nytt forskningsprosjekt: Emosjonsfokusert ferdighetstrening (Emotion Focused Skills Training – EFST)

Psykolog Nadia Ansar er i gang med et forskningsprosjekt (PhD) om Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre.

Les mer
Psykodynamisk terapi Psykolog i Oslo og Bergen

Ledige stillinger ved Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og jobb i et stort, sosialt og faglig dyktig psykologfellesskap sentralt i Oslo? Nå søker Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo to nye psykologer til vår klinikk fra 01.03.19: én stilling i 3-års engasjement og ett vikariat i 6 måneder.

Les mer
Cover Croppet

Klok på følelser - Det følelsene prøver å fortelle deg

Følelser kan fungere som et kompass for å finne veien i en komplisert verden.

Les mer
Kun Kompass

Følelseskompasset

Jan Reidar Stiegler og Aksel Inge Sindig har utviklet en veiviser for å lære om, forstå og jobbe med egne følelser. En gratis side for deg som vil lære mer om følelser, utforske følelsene dine og eventuelt jobbe med vanskelige følelser!

Les mer
Ipr 26 06 18 Julianne Leikanger Highres 9164

Hva handler dolokk-krangelen egentlig om?

Parterapi handler i stor grad om å våge å gjøre seg mer sårbare overfor hverandre, skriver Sindre Aasli.

Les mer
Ane Wilhelmsen-Langeland - Psykolog Bergen

Søvnmysteriet

Mange strever med søvn. Heldigvis er det mye du kan gjøre for å sove bedre, skriver psykolog og søvnekspert Ane Wilhelmsen-Langeland ved IPR Bergen.

Les mer
Psykolog i Oslo og Bergen

Tid til å lytte

Det er ingen enkel sak å lytte, men det kan redde liv og forhindre lidelse. Helsepersonell møter sårbare mennesker hver dag, men lytter de? Psykolog og daglig leder ved Institutt for Psykologisk Rådgivning, Anne Hilde Vassbø Hagen, forteller sin historie om et vanskelig møte med helsevesenet.

Les mer
Johanne Rogndal Psykoterapeut Oslo

Kan psykologen hjelpe etter traumer?

Det er dessverre slik at mange av oss opplever vonde ting som kan bli et traume. Kortvarige traumereaksjoner er en normal følge av ekstreme påkjenninger, men når plagene varer over tid kan det være nyttig å søke hjelp hos psykolog. Det finnes god behandling for traumer. Skrevet av Johanne Rogndal.

Les mer
Ensomhet er usynlig

Følelser styrer livet - forstå følelser

Følelsene våre preger alt vi tenker, sier og gjør. De sier noe om hvordan vi har det - med oss selv og med de rundt oss. De kan være helt fremme i dagen eller de kan være godt skjult og vanskelig å sette ord på. Uansett hvordan du føler, så er dine følelser med å styre livet ditt. Forstå følelser.

Les mer
Emosjonsfokusert terapi og følelser - Psykolog Oslo

Med følelsene som kompass

Hvordan kan man jobbe med psykisk smerte, vanskelige følelser og uoppgjorte forhold? Her er en lettlest og nyttig tekst om emosjonelle sår og emosjonsfokusert terapi, godt egnet for alle som vil lære mer om følelser og endring i terapi. Skrevet av Aksel Inge Sinding og Jan Reidar Stiegler.

Les mer