Ipr Portretter Oslo 02 18 Web 4492

Fredrik Lian

Oslo, Psykolog

Bred erfaring med behandling av angst, depresjoner, lav selvfølelse, stress og utbrenthet. Tilbyr kognitiv adferdsterapeutisk behandling til unge, voksne og eldre.

Bestill time

Å kjenne på frykt er helt normalt, og faktisk helt nødvendig for å hjelpe oss ut av farer. Men av og til oppstår denne følelsen i situasjoner hvor det ikke er noen reell fare, og oppleves mer som en plage enn til hjelp. Noen kjenner det som en konstant klump i magen uten at de helt vet hvorfor. Andre kan kjenne det som plutselige panikkanfall, som ofte oppstår uten tydelig forvarsel. Vi kan ha angst for å ikke prestere eller for å være alvorlig syke selv om legen sier det ikke er noe galt. Vi kan også ha angst for å dumme oss ut, for høyder, edderkopper eller avvisning. Det finnes egentlig ingen grenser for hva vi kan ha angst for. Fellesnevneren er allikevel at angst er svært ubehagelig og kan være til hinder for at vi får levd det livet vi ønsker. Går vi med dette lenge nok, kan vi også bli veldig slitne og triste. Heldigvis finnes det god hjelp for slike plager, noe jeg veldig gjerne ønsker å bistå deg med.   

Gjennom å ha jobbet i spesialisthelsetjenesten, på akutt avdeling og i poliklinikk har jeg opparbeidet meg bred erfaring med behandling av angst- og depresjonsproblematikk, utbrenthet og stress. Jeg tilbyr hovedsakelig kognitiv adferdsterapeutisk behandling – en behandling som retter seg mot problemløsning og innsikt i sammenhengen mellom tanker, følelser og handlinger. Sammen vil vi jobbe for at du skal få gode redskaper til å håndtere dine vansker og bryte onde sirkler som ofte oppstår når vi har det tøft.  

Jeg er en trygg og kompetent terapeut, som er opptatt av at du skal føle deg sett, hørt og respektert. Jeg tilbyr en behandling som skreddersys ut fra dine vansker og behov, slik at vi sammen kan oppnå det du ønsker.  

Velkommen til meg!