Øyvind halsøy psykolog oslo

Øyvind Halsøy

Oslo, Psykolog

Erfaring med behandling av angst, depresjon, lav selvfølelse og uro i hverdagen. Jobber mye med integrative tilnærminger, og kognitiv atferdsterapi. Tilbyr behandling til unge, voksne, eldre og par.

Bestill time

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen og har erfaring fra DPS. I møte med deg ønsker jeg å hjelpe med å finne frem til hva det er – i akkurat ditt liv – som har ført til at ting har blitt vanskelig eller føles fastlåst. Sammen utforsker vi hvordan vi best mulig kan hjelpe deg i å bryte mønstre eller å håndtere hindringer på en ny måte. Jeg er opptatt av å tilpasse behandlingen etter dine behov og ønsker, og å legge til rette for mestring og utvikling.

Som terapeut er jeg aktiv, og ønsker å skape et rom med stor åpenhet og trygghet for å utforske tanker og følelser. Jeg har en integrativ tilnærming til terapi, men arbeider hovedsaklig etter prinsipper fra kognitiv atferdsterapi i individualterapi. Som parterapeut arbeider jeg emosjonsfoksuert, og vektlegger trygghet, mening og emosjonell tilstedeværelse mellom dere.